0742422192

INGRIJIRE BIJUTERII PLACATE CU AUR

O bjuterie plina de eleganta si stil, asa cum sunt modelele de bijuterii placate cu aur, poate face orice femeie sa se simta speciala. Ca sa poata fi pastrate pentru un timp indelungat insa, ele au nevoie de o atentie sporita atunci cand vorbim despre ingrijire si curatare. Pentru a prelungi aspectul stralucitor pe care bijuteriile il au la inceput trebuie sa respectam cateva reguli simple care ne vor garanta durabilitate. Iata, asadar, cateva sfaturi esentiale pentru a mentine stralucirea colectiei tale de bijuterii placate cu aur.

ROSE GOLD INIMA IN RELIEFINEL TRIFOI ROSE GOLDBRATARA DRAGOSTE INFINITA ROSE GOLD

1. Ai grija la folosirea lor! Daca vrei sa nu le deteriorezi, te sfatuim sa manuiesti bijuteriile cu foarte mare atentie. Evita contactul cu suprafete si materiale aspre sau abrazive. Acorda o atentie sporita fata de inele, pentru ca acest tip de accesorii sunt cele mai frecvent expuse pericolului de deteriorare din cauza produselor de curatare cu care intra in contact. De altfel, cel mai indicat ar fi sa scoti bijuteriile inainte de contactul cu apa sau cu produsele pentru ingriirea corpului, precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri sau lotiuni.

2. Unde pastram bijuteriile? Locul de depozitare este printre cele mai importante aspecte atunci cand ne dorim sa pastram bijuteriile intacte. Asadar, cel mai bine este sa depozitam bijuteriile in ambalajul original sau intr-un saculet realizat dintr-un material foarte moale, care le va proteja de zgarieturi.

3. Curatarea bjuteriilor placate cu aur. Suprafata acestor bijuterii nu trebuie in niciun caz curatata folosind carpe din materiale aspre sau abrazive. Este de ajuns sa stergem periodic suprafata bijuteriilor cu o carpa moale, pentru a le mentine stralucirea originala.

Daca ai respectat toate aceste recomandari, atunci te vei bucura timp indelungat de alegerile facute!