Politici de confidentialitate

Singurul SITE din Romania! Livrare in 24h!

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE ŞI SIGURANŢA DATELOR

Soufeel este conştient de faptul că securitatea datelor personale utilizate pe acest site este o prioritate absolută. Luăm foarte în serios protejarea datelor dumneavoastră personale. Aceşti termeni şi condiţiile explică modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale. Soufeel actualizează permanent aceşti termeni şi condiţiile, de aceea vă sugerăm să le citiţi frecvent.


DATELE PERSONALE

Atunci când deveniţi membru Soufeel, vă solicităm anumite date personale ce includ numele, adresa, data de naştere şi adresa de email

Soufeel utilizează aceste informaţii pentru a ne duce la îndeplinire promisiunile şi să vă oferim beneficiile şi serviciile la care sunteţi îndreptăţit ca membru Soufeel. În momentul în care introduceţi datele personale şi ni le trimiteţi, acordaţi Soufeel dreptul de a folosi aceste date pentru scopul mai sus menţionat.

Sunteţi îndreptăţit să cereţi oricând această informaţie de la Soufeel şi vom şterge datele la cerere.

SCOPUL UTILIZĂRII

Datele colectate vor fi utilizate doar cu scopul de a vă oferi produsele sau serviciile solicitate sau pentru alte scopuri pentru care v-aţi dat consimţământul, exceptând cazurile stipulate de lege.

Orice informaţie primită de la dumneavoastră poate fi utilizată în următoarele scopuri:

Pentru a vă personaliza experienţa (informaţiile ne ajută să răspundem cât mai prompt nevoilor dumneavoastră personale)
Pentru a îmbunătăţi website-ul (ne străduim în continuu să îmbunătăţim ofertele website-ului nostru în funcţie de informaţiile şi comentariile primite de la dumneavoastră)
Pentru a îmbunătăţi relaţia cu clientul (informaţiile dumneavoastră ne ajută să raspundem prompt cererilor clienţilor şi să le oferim ajutorul necesar)
Pentru a procesa tranzacţiile, informaţiile dumneavoastră, publice sau personale, nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau dezvăluite fără nicicun motiv către alte companii fără acordul dumneavoastră, în afară de cele necesare realizării expediţiei produselor cumpărate sau a altor servicii solicitate de către client.
Pentru a trimite email-uri periodice
Adresa de email furnizată pentru procesarea comenzilor poate fi folosită pentru a vă trimite informaţii şi actualizări referitoare la comanda dumneavoastră precum şi pentru a vă comunica noutăţi, actualizări, produse similare sau informări despre serviciile oferite, etc.
NOTĂ: Dacă în orice moment doriţi să renunţaţi la a mai primi pe viitor email-uri, în partea de jos a fiecărui email trimis, găsiţi informaţii detaliate despre modul de dezabonare.

Orice informaţie primită de la dumneavoastră poate fi utilizată în următoarele scopuri:


DISCLAIMER

Soufeel utilizează informaţiile dumneavoastră personale doar în scopul administrării Soufeel şi pentru a realiza analize de piaţă generalizate, cum ar fi comportamentul cumpărătorului.
Soufeel nu va dezvălui informaţiile dumenavoastră personale, inclusiv adresa de email, unor terţe părţi şi Soufeel nu permite accesul altor companii la informaţiile înregistrate.

ALEGE SĂ RENUNŢI

Dacă nu vrei să mai primeşti email-uri promoţionale de la SOUFEEL, poţi da click pe butonul “UNSUBSCRIBE” (dezabonare) sau contactează serviciul clienţi la adresa romaniasoufeel@yahoo.com