Termene si conditii

   

Singurul SITE din Romania! Livrare in 24h!

 CERTIFICAT DE GARANȚIE ȘI CONFORMITATE 


 • Argint masiv 100%
 • 30 de ani de măiestrie în artizanat
 • Bijuterii certificate de Institutul Internaţional Gemologic

 • Stimate client,
  Prin prezentul certificat de garanție se atestă că bijuteria achiziționată de dvs., îndeplinește parametri și cerințele de calitate în conformitate cu normele legale în vigoare. Garantăm că bijuteriile au titlul de 925 la mie si sunt certificate de Institutul International Gemologic. Bijuteriile SOUFEEL au în componență și elemente din aur de 14k respectiv 18k, precum și elemente ce conțin Cristale Swarovski și Sticla Murano.
  Condiții de acordare a garanției si conformitații
  Termenul de garanție asigurat de către vânzător pentru un produs ce are in componenta sa cristale este de 60 de zile si de 1 an de la data achiziționării produselor pentru celelalte categorii. Garanția este valabilă doar pe teritoriul României pentru produsele achiziționate din România iar cumpărătorii trebuie sa facă dovada achiziționării lor printr-un document fiscal.
  Serviciile de service in cadrul perioadei de garanție sunt asigurate la sediul vânzatorului. Garanția se acordă la prezentarea produsului împreună cu factura fiscală, in termen de maxim 10 zile de la data constatării acesteia.
  Orice reparare sau înlocuire a produsului în perioada de garanție va fi rezolvată într-un termen de 15 zile calendaristice de la trimiterea produsului la sediul Soufeel România.
  În cazul unor defecte apărute in termenul de garanție, defecte care țin de montarea componentelor în produsul final, garantăm repararea produsului defect, fie prin înlocuirea cu un produs similar, iar dacă produsul nu este disponibil, înlocuirea cu un produs cu o valoare care nu depășește valoarea produsului înlocuit, la alegerea cumpărătorului.

  Instrucțiuni speciale de utilizare a bijuteriilor

  Aliniați corect cataramele înainte să închideți brățara. Niciodată nu forțați pentru a închide cataramele. Folosirea oricăror instrumente, altele decât deschizătorul Soufeel, va duce la pierderea garanției. Compușii chimici sau soluțiile de curățare a argintului pot duce la decolorarea pieselor Soufeel. Argintul este un metal care se oxidează, procesul fiind accelerat de contactul cu umezeala. Oxidarea argintului este un proces natural, nu este un defect.
  Va recomandăm să feriți bijuteriile de lovituri, să deschideți cu delicatețe brățările, cerceii, colierele și lanțurile. Bijuteriile care conțin părți din piele naturală se deteriorează mai repede dacă intră în contact cu apa, detergenți, produse cosmetice sau chimice. De asemenea, bijuteriile care conțin părți din cauciuc își pierd elasticitatea dacă intră în contact cu spray-urile sau cu orice alt produs petro-chimic. Materialele de natură organică, perle, coral, fildeș, sidef, email sunt sensibile la produsele cosmetice si petro-chimice.
  Cumpărătorul are obligația de a respecta instrucțiunile de folosire și întreținere a produselor Soufeel.

  Garanția se pierde in cazul in care produsul prezintă intervenții din partea unor persoane neautorizate de vanzător.
  Garanția nu se acordă în cazul uzurii normale a produselor datorată purtării lor.
  Ștergerea sau curățarea bijuteriilor se efectueaza cu o cârpă moale specială.
  NOTA: Nu expuneți bijuteriile la substanțe chimice!

  Politica de schimb/de retur

  Retur si schimb – 30 de zile după data achiziției
  Dacă este posibil, vă rugăm să returnați obiectul sau obiectele folosind același ambalaj pe care l-ați primit. Toate obiectele trebuie să fie complete, să nu prezinte semne de utilizare (sa fie noi), împreună cu toate părțile componente originale și documentația aferentă. Vă rugăm să ne contactați pentru a vă furniza adresa de retur înainte de a trimite înapoi obiectele. Niciun retur nu va fi acceptat fără o autorizare prealabilă.
  NOTA: Taxele de expediție nu sunt rambursabile.
  Produsul achiziționat este un produs autentic Soufeel


  Inainte de trimiterea unei bratari va recomandam: 

  1. Verificati ca atunci cand inchideti bratara sa nu fie rigida sau altfel spus sa nu se inchida pe dos, ceea ce forteaza ca sistemul de prindere sa se deschida.

  2. Cand incercati o prindere a sistemului asigurati-va ca aliniati cataramele corespunzator, astfel incat daca se introduce capatul de prindere in scobitura prevazuta pentru inchidere se evita deteriorarea sistemului de prindere si neplacerea deschiderii permanente a bratarii.

  3. Va recomandam folosirea unui lant de siguranta care sa va protejeze charm-urile si bratara.

  4. In cazul in care niciunul din punctele 1 si 2 nu reprezinta cauza atunci este nevoie de trimiterea ei in depozitul nostru din Sos. Oltenitei, 14D, ap.2, et.1, Popesti Leordeni, Ilvov –Soufeel Romania, 0742.422.192 pentru verificari si constatarea cauzei. In cazul in care bratara prezinta defect din fabrica va fi inlocuita cu alta noua iar daca prezinta urme de fortare cauzate prin purtarea necorespunzatoare atunci ea nu intra in garantie.

  PLĂŢI ŞI COMENZI

  In Romania am introdus o noua politica de plata si anume prin ramburs la sosirea coletului. Plata se poate realiza si prin transfer bancar, depunere in cont prin OP.

  Pentru transfer RON aveti nevoie de:

  Nume Beneficiar: SC Octopus Prime SRL

  IBAN beneficiar : RO20INGB0000999903847668

  Banca beneficiara: ING BANK, 

  SUCURSALA: ING AMSTERDAM BUCURESTI

  sau

  IBAN beneficiar : RO35BTRLRONCRT0356856401

  Banca beneficiara: Banca Transilvania

  Modificarea sau anularea comenzii: în maxim 8 ore de la plasarea comenzii.Pentru a modifica sau anula comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi în maxim 8 ore de la plasarea comenzii.Plata se efectueaza prin OP / Plata prin Online Banking / Depunere numerar la orice banca unde aveti cont. Va rugam includeti numarul proformei in momentul in care efectuati plata. Pentru o activare mai rapida va rugam sa ne trimiteti confirmarea platii prin e-mail la adresa romaniasoufeel@yahoo.com Sunt acceptate doar plățile in moneda lei.

  NOTĂ: Există cazuri în care modificarea sau anula